divendres, 20 de febrer del 2015

No hi ha manera!



Sembla mentida que des de les instàncies del govern municipal no es tingui prou cura en ubicar mobiliari en un magnífic edifici que tenim al poble i que fa poc hem estrenat. Em refereixo als elements d’esbarjo que s’han posat al vestíbul del Centre Cívic el Roure. 

Per als que no hi heu estat, us he de dir que s’ha col·locat una taula de billar i una altra de ping-pong a l’espai més emblemàtic de l’edifici amb una finalitat de dinamització juvenil. El lluminós vestíbul és un espai que es va projectar per a donar la benvinguda als usuaris, per ser un lloc de trobada i alhora per destinar-lo a exposicions o esdeveniments que ajudin a dignificar-lo.


Entenc que no són encertats els elements de mobiliari que s’han posat, encara que sigui de forma temporal. La finalitat en que està concebut aquest espai no pot permetre aquesta banalitat. Vaja, no tinc paraules per continuar exposant  la meva perplexitat i ho deixo a la vostra consideració. 


Adjunto una imatge que varen fer, fa temps, els arquitectes de l’edifici per mostrar la importància de l’espai que es projectava. Malauradament constato que els actuals gestors del nou equipament  no han entès que tenen entre mans un edifici amb una forta càrrega formal i que els elements de mobiliari que inevitablement s’aniran afegint al llarg del temps han de ser respectuosos amb la força expressiva que emana del projecte original. Almenys durant el primers anys de vida de l’edifici.


En altres articles d’aquest blog m’he posicionat de que no tot si val en les intervencions per preservar el patrimoni públic.


Decebedor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada